Tu cu cine votezi?




Daca inca nu ai idee ce platforma electorala ti se potriveste, afla mai multe despre proiectul Busola Politica.

Demarat de catre Institutul European pentru Democratie Participativa - Qvorum si sustinut tehnic de RoWeb Development, acest proiect a functionat cu succes si la alegerile parlamentare din 2008.

"Aplicatia electronica este un instrument al societatii civile prin care se doreste cresterea nivelului de cultura politica a cetatenilor. El a fost lansat pentru prima oara in Olanda, unde quiz-ul a fost completat de aproape 2 milioane de utilizatori. Modelul a fost extins cu succes in Marea Britanie, Franta, Belgia, Germania, Suedia si Bulgaria, precum si in Statele Unite.

Busola politica
a colectat pozitiile candidatilor la alegerile prezidentiale si le compara cu ale publicului pentru a prezenta actorii politici cu viziunea cea mai apropiata (dar si cea mai indeparatata) de a fiecarui utilizator, in urma unui exercitiu bazat pe: echidistanta, transparenta si rigurozitate."

Daca inca nu te.ai hotarat cu cine votezi, atunci intra in testul Busola Politica.Format din 22 de intrebari, nu dureaza mai mult de 5-10 minute.

P.S.:Rezultatul afişat NU îţi sugerează cu cine să votezi. El îţi oferă doar un indiciu despre măsura în care fiecare candidat DOREŞTE să îţi reprezinte interesele şi punctele tale de vedere.
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors