What I do best
I love SEO.I love blogging.I love fortune-telling. I love Feng-shui.I love to party.I love to love.Not necessarily in that order.

Nu exista o reteta a reusitei.Exista doar speranta ca ceea ce faci este " the right thing" si ca poate de data asta nu o vei da in bara.Exista dorinta de a deveni mai bun decat esti deja.Dorinta de a face ceva pentru tine, pentru cei din jurul tau, pentru cei pe care ii iubesti.

Asa am ajuns eu sa predic reusita: ca drum spre multumirea de sine.Iar multumirea vine din cele mai mici detalii.Dintr-o zi buna la munca, dintr-o lauda a sefului, un client nou, o iesire cu iubitul sau iubita, o seara cu prietenii.Dar cum timpul este atat de limitat, toti ajungem sa facem din ce in ce mai des multitasking.Multitasking nu e totusi pentru oricine.E greu sa jonglezi munca, iubirea some projects/ passions on the side si sa mai ai timp si pentru o seara in oras cu fetele.Nu multi rezista presiunii si in mod ciudat - renunta in primul rand la lucrurile care ii fac placere.Sper sa nu ajung niciodata una din acele persoane.

Poate ca uneori e mai bine sa te focusezi pe un singur lucru."Una da' buna" so to say.

What I do best today is SEO.
Cu toate ca am multe alte pasiuni, in ultima vreme search engine optimization imi ocupa cel mai mult timp.
Pentru o lunga perioada am abandonat blogul personal in favoarea celui pentru munca.Don't judge:)
Se numeste SEO Outsourcing Chick - yeah, I know! Dar trecand peste nume, ai sa gasesti acolo articole folositoare despre optimizarea blogului sau site.ului tau.

Incerc sa imi traiesc viata din plin, fara sa renunt la lucrurile care ma satisfac.Totusi, ma intreb cat o sa reusesc sa mentin ritmul?Cred ca asta ma sperie cel mai tare acum: sa nu fac fata.Dar nu am sa imi permit sa traiesc cu frica.Am sa incerc sa mentin ritmul, sa gasesc poate un mix bun intre pasiunile mele si in felul acesta sa nu renunt la nimic.

Wish me luck!

  Share


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors