Satisfaire ma coeur




Imi place sa pictez.In acelasi timp imi place si matematica.Cum poti decide ce iti aduce cea mai mare satisfactie, considerand ca ai de ales intre cele doua?

Desenul, pictura si arta, in general, ma poarta catre un spatiu al imaginatiei,imi dau aripi si pot zbura departe, intr.o lume fara inhibitii si oprelisti.
Matematica, prin rigoarea sa, imi ordoneaza gandurile haotice si in acele scurte momente petrecute alaturi de ea, pot sa ascult viata fara zgomotul de fundal.

Cand pictez, am un complice: imaginatia.Sunt vesela si zambesc tot timpul, fara a avea un rost anume.Atunci cand matematica intervine, destul de rar trebuie sa admit, ma comport precum un adult putand formula teorii mult mai ample si mai clare, dar intr.un fel limitate ...

Traim intr.o perioada in care trebuie sa aleg ceea ce ofer societatii: pictura sau matematica.Se spune ca nu le pot avea pe amandoua.

Arta ramane, pentru acum, pe plan secund.Iar matematica... poate trebuie sa o practic mai des, nu doar o data pe saptamana.

Cum iti impaci doua laturi ale sufltului?Ce faci atunci cand trebuie sa alegi intre doua elemente ce se completeaza reciproc si reusesc sa iti satisfaca sufletul pe deplin?
Cat timp imi va fi permis sa le practic pe amandoua?

Si ce voi face atunci cand lumea va intelege metafora?
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors