Spune STOP razboiului !




Viata e atat de scurta.Dar totusi, luptam pentru ceea ce ea are de oferit: libertatea.

De ce trebuie sa luptam pentru libertate?Nu e ea nu drept inalienabil? De ce ne lasam pacaliti si intretinem focul razboiului?
In fiecare an trimitem spre moarte tineri ce vad libertatea un ideal. De ce nu reusim sa protejam idealurile marete? In locul lor lasam sa se sadeasca ura de rasa, de natiune, ura fata de cei ca si noi.

De ce? Nu suntem oare liberi?Nu avem ceea ce ne trebuie, chiar aici, la noi in tara? Spunem ca dorim sa ajutam? Lupta nu este dreapta si stim acest lucru.In ziua de azi, razboaiele nu se mai duc pentru PACE, ci de dragul banilor. Exista o adevarata industrie ce profita de pe urma lor.

TU, care stai acasa si iti cultivi linistit ferma pe facebook, sau care critici hotararile celor de la putere...Tu vrei razboi?

Noi, cei ce reprezentam cu adevarat majoritatea? NOI vrem razboi?

Aseara am vazut filmul "Taking Chance" (2009) cu Kevin Bacon.Si mi.am adus aminte ca in lume, chiar in momentul in care eu scriu acest post, cineva lupta  si moare pentru...
Pentru ce ?



E evident ca nu am inteles mesajul filmului.Americanii se mandresc cu mortii lor.Dar de ce sa nu ne mandrim cu cei ce apara pacea?
Singura nu pot schimba lumea.Dar pot influenta, macar cateva persoane sa gandeasca singure....

Ce ai raspunde la intrebarea: Vrei PACE sau razboi?
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors