Mega Kilipirim 2010 - sala Dalles



În perioada 12 - 21 Martie 2010, Galeria Dalles, îsi deschide portile pentru cea de-a X-a editie a Târgului de carte, muzica, film si antichitati KILIPIRIM.

Editia extinsa de anul acesta, MEGA KILIPIRIM, vine cu o oferta îmbunatatita de carte româneasca, carte de import, produse audio-video, obiecte de anticariat si numismatica.

Discount-urile pentru carrti pornesc de la 30% si pot ajunge pâna la 70%!
O prezenta inedita o constituie primul e-book reader comercializat în România care încorporeaza o biblioteca electronica în limba româna. Cumparatorii vor primi cadou un card de memorie ce contine 101 carti fundamentale ale literaturii române.

In cadrul targului de antichitati si numismatica, ce se desfasoara la etaj, puteti admira si de ce nu, cumpara editii de colectie, muzica buna, fotografii din secolul al XIX-lea, si alte mici obiecte de demult.

Nu va lipsi la aceasta editie nici traditionala tombola, la care sunt invitati sa participe toti vizitatorii târgului KILIPIRIM! La finalul evenimentului 4 câstigatori vor pleca acasa cu câte 3 kg de carte corespunzatoare domeniului preferat: copii, beletristica, hobby sau business. Ei vor fi anuntati pe site-ul www.dallesrevolution.ro  pe 22 martie.


BONUS :Expozitie de fotografie în cadrul Cafenelei Dalles
Cafeneaua Dalles va gazdui la etaj, în perioada târgului de carte, o expozitie de fotografie care va cuprinde 60 de lucrari premiate de Nikon în anul 2009. 

Programul de vizitare este zilnic, intre 10:00 si 20:00, iar intrarea este libera.
Ne vedem acolo!
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors