Out of the comfort zoneIn ultima vreme am ajuns sa ma multumesc cu iesirile cu gashca, cu statul in barlog si cu postarile rare pe blog.
Nu spun ca barlogul nu e un loc mirific sau ca iesirile cu gashca au devenit prea dese ( ba chiar s.au rarit comparativ cu vara trecuta).Spun doar ca am realizat cum incet incet mi.am limitat singura viata.

Am avut si perioadele mele proaste, si unele mai bune, dar recunosc, nu mi.am modificat obiceiurile cu nimic.
Nu am mai variat, nu am mai schimbat atmosfera.Stiu foarte bine ca atunci cand gasesti ceva bun, este indicat sa il pastrezi.Dar pana cand? Oare nu stricam acele lucruri bune, practicandu.le excesiv?

In acest weekend am rupt putin rutina fara sa vreau.Dupa o lunga pauza, am reusit sa ma vad cu Teea si sa iesim in oras ca altadata (ceva ce obisnuiam sa facem saptamanal).Era deja seara cand ne.am hotarat sa mergem sa bem si un Cuba Libre inainte de a pleca spre casa.Am sarit din bar in bar, pentru ca mai toate aveau fie evenimente programate, fie erau prea pline - deh! sambata seara - pana cand accidental, am ajuns si in Club Rocka Rolla .
Acolo, Raluca, o prietena pe care nu o mai vazusem de 2 ani, isi sarbatorea majoratul.Ne.a invitat sa ramanem.A urmat o seara extrem de interesanta.

Eram inconjurata de persoane necunoscute, complet in afara grupului, dar parca nu imi venea sa plec.Am vrut mai mult sa imi demonstrez ca pot sa mai rezist si "out of my comfort zone".Si m.am descurcat de minune.

Acum ma simt revigorata.E ca si cum am trecut peste ce era mai greu.Mi.am recapatat increderea si am realizat ca dincolo de gashca, barlog si ceva blogging, este o lume efervescenta care asteapta sa ma cunoasca.
Intodeauna mi.am dorit mai mult de la viata.E momentul sa incep sa iau!

Cand ai fost ultima data "Out of your comfort zone" ?Cum ai reusit sa treci peste moment?


[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors