A trecut un anHei! Nici macar nu am observat ca a trecut un an de cand ma invart, uneori fara directie, prin blogosfera.

Nu stiu daca pana acum m.am descurcat bine sau nu, daca am facut greseli sau am pus punctul pe I.Poate uneori era loc de mai bine (cu siguranta!) si poate trebuia sa fiu atenta la ceea ce imi doream la inceput.
Pana la urma blogul asta s.a dovedit un mod foarte bun prin care sa invat, sa povestesc si sa traiesc viata (online si offline).
Si nu imi pare rau ca am deviat de la subiect(initial, pe aici trebuia sa scriu povestioare) sau ca paginile mele roz nu se potrivesc uneori cu ideile mele cam sumbre...Poate asta vrea si subconstientul meu sa va arate: undeva sub un exterior cuminte si zambitor sta ascunsa si o fata uneori trista si greu de inteles.

Asa cum a decurs in ultimul an, viata imi e complet diferita de ce am avut inainte.Nu stiu daca sunt mai fericita, mai iubitoare sau mai indulgenta.Nu stiu daca anul viitor o sa scriu despre aceleasi teme, sau ma voi intorce 180 de grade.Cred insa ca ne vom revedea, peste un alt an, cu un alt mesaj daspre viata.

Sa cresc mare mare (in numar de cititori) si sa am idei din ce in ce mai bune.


Vrei sa imi urezi noroc?
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors