Happy spending...aaaa..Easter day!




Ma gandeam ce pot spune despre sarbatoarea care se apropie...

Oricum aproape ca nu mai stim ce sarbatorim.Ceva....cu cadouri, mancare si petrecere, nu?
O scurta vacanta si apoi iar la munca.Nu difera mult de 1Mai.Este poate o repetitie inainte de acel eveniment, care, in ziua de azi, a ajuns mai important decat sarbatorile religioase.

Nimeni nu mai vorbeste de Dumnezeu (cu exceptia lui Tudor Chirila si a lui Panda - vezi si asculta melodia aici),nimeni nu isi mai bate capul sa explice ce este Pastele.

Acum toti primim mesaje peste mesaje, in orice forma ar fi ele, despre iepurasi cu rima si portofele pline, prea putine insa, amintesc de sacrificiul suprem al lui Iisus.

Mesele in familie au devenit din ce in ce mai rare.Parca nici nu mai isi gasesc rostul intr.o socitetate in care Mc.ul si KFC.ul sunt locuri de petrecut timpul.

Daca crestinismul (cacofonie permisa) este cel mai bun lucru care li s.a intamplat maselor, mass.media este poate printre cele mai rele.Am ajuns sa nu mai sarbatorim viata ci super-ofertele si preturile bomba.
La T.V si in ziare vom citi in aceasta perioada despre tumultoasele vieti ale starurilor si despre cine si cum s.a pregatit pentru ghiftuiala.

Mai avem oare sansa de a indrepta lucrurile?Suntem pregatiti sa raspundem la intrebarea:

Peste 10 ani oare o sa mai stim ce sarbatorim de Pasti?

(multumiri pentru imagini lui: josh taylor )
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors