Mirror's Edge - To play or Parkour?De cateva zile tot incerc sa instalez "Mirror's Edge" pe laptop.Chiar si cu ajutorul lui Razvan, pana acum nu am reusit sa fac placa video sa inteleaga dorintele mele arzatoare.


Jocul nu e tocmai nou(a aparut in ianuarie 2009), dar saptamana trecuta, incercand sa combat astenia, mi.am regasit pasiunea pentru jocurile pe pc.Si cum DMC4 a ramas un gand frumos, "Mirror's Edge" parea mai putin addictive.

Povestea din Mirror's Edge o are in rolul principal pe Faith, o tanara obisnuita, si aparent pasionata de parkour.Curier(denumiti runners - alergatori) pentru o organizatie din lumea interlopa, ea are rolul de a transmite mesaje, atunci cand mijloacele moderne de comunicare nu pot fi folosite cu incredere.
Locatia: un oras aflat sub o partiala dictatura a autoritatilor.

"Dorinta cea mai mare a personajului nostru este sa-si elibereze sora din inchisoare, acuzata pe nedrept de sistemul corupt.Printr-o serie de evenimente, Faith ajunge si ea in vizorul guvernului totalitar, trebuind sa lupte, sa fuga si sa se ascunda de agentii trimisi pe urmele sale."

Iata si trailerul, care daca nu iti starneste pofta de parkour, cu siguranta te face fan al jocului.Ai jucat "Mirror's Edge"? Preferi jocul sau adrenalina furnizata de parkour.ul adevarat?


(sursa partiala pentru text)
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors