Ziua mondiala a contraceptiei




Sambata 26 septembrie intre orele 11-18, Fundatia Tineri pentru Tineri organizeaza evenimentului denumit: Ziua Mondiala a Contraceptiei! !

Voluntarii Tineri pentru Tineri vor fi prezenti in parcul Cismigiu pentru a vorbi tinerilor despre contraceptie, pe principiul:
” Eu sunt fratele/sora ta mai mare si cu mine poti sa vorbesti despre contraceptie”



In fiecare an, pe data de 26 septembrie, pe tot cuprinsul globului se sarbatoreste Ziua Mondiala a Contraceptiei, o campanie care isi propune sa reduca numarul ridicat de sarcini neplanificate si nedorite la nivel global, prin cresterea gradului de informare si educare a femeilor cu privire la metodele contraceptive moderne.

Aflat la a treia editie, anul acesta, evenimentul vine cu o noua abordare a temei contraceptiei, si un nou mesaj, adresat tinerilor: “Viata ta, Opinia ta – Discuta despre contraceptie!”.
Scopul campaniei din 2009 este acela de a incuraja tinerii sa discute deschis despre sex si contraceptie, atat cu partenerul lor, cat si cu persoane de incredere, astfel incat sa aiba toate informatiile necesare pentru a putea preveni o sarcina neplanificata sau pentru a se proteja impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

[Sursa: Dan]
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors