Departe de barlog



Afara zapada straluceste de la atat soare.In barlog, podeaua rece ma face sa imi ascund picioarele in niste papuci roz pufosi.Mi.am facut un obicei sa ma trezesc si sa verific telefoanele.Am doua apeluri de la mama: probabil se intreaba cand ajung acasa.Arunc patura la loc peste somnorosii din pat si ma indrept catre bucatarie...
Cafeaua e intodeauna un stimulent perfect pentru diminetile reci.Stam in bucatarie si ne gandim cat de frumoase au fost aceste ultime zile.Pentru mine e ca si cum am facut o pauza, bine-meritata, de la propria.mi viata.

Acum am plecat toti la treburile noastre dar barlogul a ramas, pentru alti prieteni doritori de fericire.Pentru ca orice casa poate sa devina un barlog: un loc cald si primitor, un Vegas fara limite, un spatiu pentru invatat dar, mai ales, un mediu al prieteniei.

Departe de barlog, revin la viata mea care, in ultima vreme, nu este cea mai buna.In timpul sesiunii, bunicul meu a murit...Iar acum, cand examenele s.au terminat, tristetea ma cuprinde din nou.Sper sa ma pot mentine ocupata.Pe moment pare cel mai bun remediu.

Ma duc la bucatarie sa imi fac o cafea...poate daca inchid ochii, ma trezesc iar in barlog....



[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors