Wonder Woman is not alone
Trebuie sa recunoastem: Femeile sunt speciale.
Pentru ca lupta, iubesc, invata, educa, plang, canta, scriu, fac politica, conduc, spala, gatesc, joaca teatru, viseaza, cresc copii, si cate si mai cate.Mai intodeauna le fac extraordinar de bine.
Ele sunt cele ce ne fac sa vedem lumea mai frumoasa si mai blanda decat este in realitate.
Au luptat mult pentru drepturile lor si au ajuns departe.

Forbes a realizat topul celor mai puternice femei din lume iar, pe locul 1, pentru al patrulea an consecutiv, se afla Cancelarul german Angela Merkel.
In fruntea listei regasim nume precum: Indra Nooyi (Chief executive, PepsiCo U.S.), Irene Rosenfeld (Chief executive, Kraft Foods U.S.), Cristina Fernandez (President Argentina) si Carol Bartz (Chief executive, Yahoo U.S.).
Restul listei poate fi vizionat aici.

Cu toate ca topul nu se extinde si asupra Romaniei (si poate ca este mai bine, gandindu.ne ca Dna.Udrea e audiata la Parchet), cu siguranta exista si aici femei puternice.Nu sunt sigura daca revista Capital a reeditat si actualizat topul publicat in 2007...

Daca ar exista un top al celor mai puternice femei din Romania, cine ar fi ele?
[Read More...]


I lost you...
In viata asta pe tine te iubesc cel mai mult.Dar,te pierd in fiecare zi.Te pied in magazine si printre reduceri.Te pierd la colt de strada sau in statia de metrou.Te pierd atunci cand cineva trece pe langa noi si arunca o tigara pe jos.
Prima data te.am pierdut cand eram mici.Iti aduci aminte?Era sigur in timpul unui scandal.Spuneai ca vrei sa se termine, sa nu te mai doara, sa nu mai simti.Atunci m.am trezit si tu ai adormit.A fost prima din multele dati in care te.am salvat.
Cand am aflat ca nu mai plecam la Cluj, te.am pierdut pentru un an intreg.Adevarul este ca a fost extraordinar sa fiu singura.A fost prima data cand cineva mi.a ghicit numele adevarat si a zis:
"Nu poti purta un nume simplu.Tu esti cu adevarat speciala!..."
Ne.am regasit cand a trebuit sa ne mutam.Stiu ca nu ti.a placut dar, a trebuit sa te trezesc pentru a lua o hotarare.De atunci suntem iar amandoua.Una langa alta, umar la umar.La bine si la rau.
Totusi, ce ne vom face cand ceilalti isi vor da seama?
Cum va reactiona lumea cand va afla?
Daca nu vei mai avea nevoie de mine?
Daca el va alege doar una?
Te.am pierdut acum ceva vreme.Iar acum, cand suntem iar impreuna, trebuie sa ma gandesc bine: exista loc pentru amandoua?
Sau de aceasta data...poate...eu voi fi cea care se va pierde...
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors