Sufletele se lipesc cu guma de mestecat




Intr.o zi m.am hotarat sa imi spal tenisii. De cand ii cumparasem, nu ii curatasem niciodata,.
Asa am vazut ca pe talpa pantofului drept aveam o guma lipita. Am continuat sa ii spal, iar cand guma s.a desprins intr.un final, am observat ca dedesubtul ei talpa se crapase.Acea guma, tinea inchegata talpa tenisilor mei!

Asta m.a pus pe ganduri.Oare asa se intampla si in viata reala?Oare oamenii care te ajuta la un moment dat in viata sunt cei care raman in suflet? Si daca da, atunci cand ei pleaca, ce se intampla cu sufletul meu?

*


Fie ca erai intr.un club, fie la o petrecere de destressiune, din greseala ai calcat pe o guma deja mestecata.Genul ala care se intinde dupa tine, oriunde ai merge.O tarasti pe talpa pantofilor preferati, pana acasa.Si oricat ai incerca sa o dai jos tot va ramane ceva din ea.

Asa e si cu oamenii.Ii intalnesti, ii placi, incepi o relatie...si o termini.Dar apoi te trezesti ca oricat ai incerca, omul ala ramane in suflet. Ramane lipit acolo, si orice ai face, te trezesti de fiecare data ca te gandesti la el in cele mai nepotrivite momente.

Mi.am frecat talpa pantofilor de multe borduri in speranta ca acea urma lipicioasa va disparea.Dar se prea poate ca destinul pantofilor mei sa fie altul. Poate guma aia a ramas lipita acolo cu un scop...

Tu ai calcat intr.o guma de mestecat?
[Read More...]


The future of Dungeons & Dragons



Pentru cei care nu au mai auzit de D&D pana acum: .

"A walk-through of the current build of our proof of concept for a Dungeons & Dragons experience on the Microsoft Surface. Created by the Surfacescapes team at the Entertainment Technology Center at Carnegie Mellon University."

Surfacescapes Demo Walkthrough from Surfacescapes on Vimeo.



Cerzi ca o sa prinda?
[Merci Panda]
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors