Ce a fost si ce o sa fie!





Politehnica e in floare.Zau, ca iti vine sa treci mai des pe la facultate... :))

Trecand peste glume, stiu stiu, toata saptamana am fost cam ocupata si tot ce am reusit sa postez au fost articolele preluate de la Stirile Pro tv.Dar poate ca oricum ei au facut o treaba mai buna decat as fi facut eu.
Sa nu uitam micul interviu, care drept sa spun, era muuuult mai lung, dar intodeauna am impresia ca duc lipsa de spatiu.

M.am intalnit cu Zardoz si am stat la o barfa si o bere (cine spune ca barbatii barfesc mai putin ca femeile??).Am incercat sa aflu daca alegerile facute de noi ii afecteaza pe ceilalti si in ce masura....inca mai caut raspunsul.

A fost si ziua lu' Panda, a fost si petrecere cu mult karaoke: Pavel cu Wanderwall si Theo cu Phantom of the Opera, plus Vama Veche si I'm yours cantate in grup.Eu am avut grija sa stau destul de departe de microfon:P

Urmeaza weekend.ul si vine cu Floriile.Nu am hotarat cum o sa inghesui inotul, iesitul cu rolele, o iesire la padure si o masa in familie in doua zile, dar promit sa le fac pe toate, ca doar sunt EU!
[Read More...]


Intreaga Romanie este solidara cu protestatarii din Moldova!



Sute de studenti basarabani, dar si colegi romani au iesit in strada la Bucuresti, Iasi, Targu Mures sau Craiova.

Au manifestat pasnic si au tinut sa-si arate nemultumirea fata de masurile dure luate in aceste zile de guvernul de la Chisinau.

La Iasi, studentii basarabeni s-au adunat din nou in Piata Unirii. In fata lor a venit un tanar care a participat la protestele de la Chisinau. Le-a povestit despre momentele teribile traite de cei care au iesit in strada in capitala Republicii Moldova.

La Targu Mures peste 100 de studenti au iesit in centrul orasului.

Si la Craiova, in Piata Prefecturii, tinerii s-au adunat in semn de solidaritatea cu cei care au protestat la Chisinau.

Tinerii au anuntat ca vor protesta si in urmatoarele zile.

(sursa: Stirile Pro tv)
[Read More...]


Si asa se cam termina....



Moscova a sarit in ajutorul lui Vladimir Voronin: presedintele Medvedev l-a laudat pentru modul in care i-a tratat pe rebeli. Iar ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, "se teme" ca lozincile in favoarea Romaniei si tricolorul romanesc purtat de manifestanti sa nu subrezeasca suveranitatea Republicii Moldova.

"Speram ca sloganurile in favoarea Romaniei, scandate de manifestanti, si drapelele romanesti arborate la Chisinau sa nu fie folosite pentru subminarea suveranitatii Republicii Moldova." - Serghei Lavrov, seful diplomatiei ruse

In timp ce demonstratiile continua in Chisinau, pe strazile laturalnice sunt vanati unul cate unul manifestantii indezirabili. Agentii serviciilor secrete, imbracati in civil, ii pandesc pe protestatarii care se departeaza de multime si ii tarasc spre dube. Au patit-o inclusiv jurnalistii. Cand camerele de filmat devin prea insistente pentru gustul politistilor, incercarile de intimidare sunt la ordinea zilei

Procurorul general de la Chisinau a anuntat ca Parchetul a deschis o ancheta pentru tentativa de lovitura de stat, avertizand ca vinovatii risca chiar si 25 de ani de inchisoare.

Teoria amestecului Romaniei in violentele anticomuniste, proclamata de Voronin, se "vinde" bine in capitala republicii Moldova: "Din marturiile persoanelor retinute am tras concluzia ca exista forte internationale responsabile in parte de aceste violente. Studiem inca informatiile si ne vom lamuri curand. Dar este foarte probabil ca e vorba de Romania," a declarat Gheorghe Papuc, ministrul de interne al Republicii Moldova.

Uniunea Europeana a cerut Republicii Moldova sa stabileasca relatii normale cu tara noastra. Insa Vladimir Voronin e ocupat cu instituirea vizelor pentru romani si expulzarea jurnalistilor veniti de la Bucuresti, care l-au suparat.


Situatia politica de la Chisinau:

- Rezultatele finale ale alegerilor - comunistii au 60 de deputati din 101, cu unul mai putin decat majoritatea care le-ar permite sa aleaga singuri presedintele;

- liderii opozitiei au indraznit sa-l contrazica pe Vladimir Voronin, declarand ca tocmai comunistii, la putere din 2001, au instigat violentele de zilele trecute de la presedintie si televiziune: "Avem probe, cerem o ancheta independenta" - au zis liderii opozitiei;

- unul dintre adversarii politici ai lui Voronin, Sergiu Mocanu, retinut miercuri de politie, este invinuit de tentativa de uzurpare a puterii de stat;

- Vineri (adica azi)este anuntata o mare manifestaie a opozitiei.

(sursa : Stirile Pro tv)
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors