Bugetarii se pregatesc de greva generala
In data de 5 octombrie, federatiile sindicale care ii reprezinta pe functionarii publici, politisti, personanlul sanitar si cadrele didactice vor face greva generala.
Din cauza nemultumirilor legate de proiectul Legii unice a salarizarii aproximativ 800.000 de bugetari vor lua parte la protest.

Reprezentantii Federatiei "Solidaritatea Sanitara" au declarat pentru NewsIn ca sistemul de asistenta medicala nu va avea de suferit, la greva generala urmand sa participe doar cadrele sanitare care vor fi libere in ziua respectiva sau cei ce vor face schimb de tura.

"Aproape 26.000 de functionari publici vor intra in greva japoneza pe 15 septembrie si vor inceta activitatea pe 5 octombrie, in semn de solidaritate cu restul functionarilor publici.", a declarat Sebastian Oprescu, presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici, pentru NewsIn.

Greva va fi precedata, pe 15 septembrie, de pichetarea Parlamentului.

Sa vedem daca parlamentarii chiar vor lua in seama aceste proteste, sau totul va contiuna ca si pana acum.

[imagine: FSLI]

Articole asemanatoare: Grevă la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti si Romania in faliment!
[Read More...]


Cum sa alegi o melodie de karaokeAseara am fost in clubul Maya cu gashca la seara de karaoke.Si m.am gandit ca poate toti avem nevoie sa ne destindem din cand in cand...mai ales la mijloc de saptamana.

Iata cateva sfaturi pentru cei...mai putin inzestrati vocal(din pacate ma numar si eu printre ei).

[Eu prefer sa cant de pe margine:)]

So enjoy the tips!

[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors