Si baietii scriu povesti de dragoste



Se spunea ca barbatii nu sunt atat de creativi cand vine vorba de dragoste si ca femeile sunt cele care scriu mai bine despre pasiune, durere, iubire.

Azi bunul meu prieten Marmelada a postat o povestioara foarte frumoasa pe blog.Si chiar mi se plangea ca nu are cum sa o mediatizeze.Asa ca va invit sa cititi cum si baietii pot scrie povesti de dragoste.Iar daca iti place, spune si altora.

Enjoy!

" Ma intorc pe partea cealalta. Inchid ochii, stau si astept, poate reusesc sa adorm. Ma intorc pe partea cealalta, nimic. Ma ridic, ma indrept spre usa, ma uit spre pat, Amalia doarme. Ma duc in bucatarie, ma asez pe scaun, imi aprind o tigara si trag din ea. Nici fumul tigarii nu se vede, parca si el este cufundat in gandurile mele. Ce nu ma lasa sa dorm? Proiectul? Nu, nu este asta, proiectul nu este greu, trebuie doar sa ma apuc de el si este gata indata, plus ca niciodata nu imi aduc problemele de la munca acasa. Atunci? Planurile casei? Nu, nu este nici asta. Am hotarat cu Amalia ca planurile le vom face amandoi atunci cand suntem hotarti pe ideile noastre pe care vrem sa le punem in aplicare. Poate... Da, asa este, mai mult ca sigur : ColtDeFloare."

Citeste mai mult aici.

[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors