Earth hour 2009 (part 2)





Ora Pamantului se apropie.Ce poti face?

* Ia-ti angajamentul ca pe 28.03.2009 sa stingi luminile pentru o ora in intervalul 20.30-21.30! Daca nu poti renunta complet, opreste macar luminile care nu-ti afecteaza activitatea! Nu uita ca astfel te alaturi locuitorilor din sute de orase mari ale planetei! Fiecare contributie este deosebit de importanta.

* Scoate din priza toate echipamentele electronice pe care nu le folosesti si care se afla in stand-by! Poate fi vorba despre monitoare, imprimante, televizoare, incarcatoare de telefon, cuptoare cu microunde, prajitoare de paine, filtre de cafea, aparate de radio, alte asemenea echipamente. Echipamentele aflate in stand-by consuma cel putin 10% din energie/locuinta.

* Calculeaza-ti amprenta de CO² si urmareste in mod sistematic sa o micsorezi in fiecare saptamana/luna! Renunta la excesele de consum de energie si economiseste cat mai mult! Astfel iti vei aduce aportul la efortul global de oprire a tendintei de incalzire globala si vei economisi si bani luna de luna la facturile de energie electrica.

* Anunta-i pe toti cunoscutii tai si antreneaza-i in acest demers important! Implica-te pentru realizarea an de an a unor evenimente Ora Pamantului in compania ta si/sau in comunitatea din care faci parte!

* In general, opteaza pentru energie din surse regenerabile si pentru echipamente cu consum redus de energie! Foloseste pe cat posibil combustibili biodiesel, pompe de caldura, panouri cu celule fotovoltaice etc. Foloseste becuri cu consum redus in detrimentul celor traditionale, masina de spalat cu consum redus de apa si energie, bateriile reincarcabile. Ajuta la reciclarea ambalajelor si prefera produsele reciclabile!
(preluare Ora Pamantului 2009)


Sign up for Earth Hour! - I VOTE EARTH: cerise delacroix
[Read More...]


LA MULTI ANI DAN!!!!



Ce a mai crescut Dan al nostru:)

Ii doresc sa creasca si mai mare, sa devina si mai intelept si sa ne bucuram impreuna de viata de student!
Iar blogul lui.....sa devina cel mai cunoscut:)

Enjoy PATRICE - EVERYDAY GOOD
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors