Oél ngáti kámeie [I See you]




Kaltxì.[Hello]

Daca iti plac efectele speciale, jocurile video si povestile cu Pocahontas, atunci filmul Avatar merita !

Nu am sa vorbesc despre actiunea filmului (pentru ca probabil ai citit deja peste 50 de review.uri) si nici despre cati bani a facut filmul (pentru ca asta auzi pe PROtv de fiecare data cand nu au stiri adevarate).Nu am sa vorbesc despre imaginatia bogata a lui James Cameron (sau mai bine zis modul in care a stiut sa puna cap la cap atatea idei - de'ale altora! )...si toate pentru ca sunt mult prea obosita.(este ora 2.36)

Totusi iti ofer sun sfat: Daca vrei sa vezi filmul in Bucuresti, la IMAX...atunci neaparat cumpara bilete din timp...pe mijlocul randului, cat mai in spate...o sa imi multumesti mai tarziu.

Avatar a reprezentat pentru mine ultima pauza inainte de sesiune (sau mai bine zis Stressiune), ceea ce inseamna ca nu o sa mai am timp sa postez ... so sad.

Dar exista si o poveste fericita legata de Avatar.Este prima data cand reusesc sa duc la bun sfarsit un proiect in Photoshop (timp record: 6 ore).
Recunosc, eu am invatat Photoshop din dorinta de a arata bine in poze.Asa ca daca te gandesti : " Nu ti.au reusit umbrele"..., deja am pregatit raspunsul : nu stiu cu sa le fac mai bine.
 
Astept pareri cinstite despre imaginea de mai sus  si poate , de ce nu, cateva cuvinte de imbarbatare inainte de examene.

Kìyevame ulte Eywa ngahu. [See you again, and may Eywa be with you]
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors