Blood: The last vampire (2009) - reviewAzi am fost profund dezamagita."Blood: The last vampire (2009)",filmul pe care il asteptam de prin iunie, este unul din cele mai proaste adaptari ever!!!!

Daca anime.ul ti.a satisfacut pofta de sange, lupte si monstrii, filmul nu reuseste nici sa iti starneasca curiozitatea in privinta personajelor noi(pe ici pe colo si anume in punctele esentiale.).

Este o adaptare seaca, cu efecte extrem de proaste - CGI de prin anii '96 si actori probabil cu salarii extrem de mici.Nimeni nu isi da silinta de a juca bine.Nici macar luptatorii nu fac scheme a la Power Rangers.

Dialogurile sunt recitate ca la clasa I, dar poate nu e vina actorilor - textul este groaznic.

Imi pare rau ca am facut compariatie in iunie cu originalul...cu toate ca si atunci aveam o presimtire proasta despre film.

Sfatul meu, nu iti pierde timpul cu Blood: The last vampire (2009).
Daca ai chef de vampiri vezi originalul din 2000 sau mai bine asteapta Daybreakers.
[Read More...]


Sherlock Holmes - TrailerInca din adolescenta am fost entuziasmata de povestirile cu Sherlock Holmes ale lui Sir Arthur Conan Doyle.
Asa ca trebuie sa iti dai seama cat de bucuroasa am fost cand am auzit ca va aparea un nou film, iar in rolul principal, chiar Robert Downey Jr.

Dar filmul pare sa nu fie bazat pe povestirile celebre, avand mult mai multa actiune bruta si mai putina analiza a cazului in sine, daca exista unul.
Avem explozii, lupte, poante si un Robert Downey Jr mai sexy ca niciodata (ce vrei? sunt fata:))).

Ma gandeam sa merg azi la film, ca e luni si Cityplex.ul are reducere pentru grupuri.
Tu crezi ca merita ?
Sau mai bine stau acasa si revad filmele cu Matt Frewer?

[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors