Afla tot ce trebuie sa stii despre virale




Traiasca Facebook.ul pentru ca, din cand in cand, mai primesc si link.uri utile prin el.Ma cam saturasem de ravase sau teste despre cat de tare seman cu criminali in serie.

Iata ca PRIME Romania organizeaza miercuri, 17 martie 2010, ora 19:00, o conferinta despre conceptul de viral si ce presupune acesta.
Evenimentul va avea loc la Orange concept store (Calea Victoriei, nr. 41, Bucuresti) si ii va avea ca invitati pe:
Valentin-Narcis Sturzu (http://bimus.ro) – tanar regizor si student in anul patru la regie de film.
Adrian Albu – copywriter, Propaganda.

Eu m.am inscris deja si sper sa vad fetze cunoscute.
See you there!
[Read More...]


Cum a fost la Mega Kilipirim 2010



Ieri va spuneam de targul de la sala Dalles, Mega Kilipirim 2010.
Am fost, am vazut (si fotografiat), am cumparat ! (pacat ca nu pot desena inimioare) si am ramas placut surprinsa de mutimea adunata.
La parter, targul de carte te ademenea cu o varietate mare de titluri, noi sau mai putin noi, la preturi destul de accesibile.Cartile de beletristica aveau preturi cuprinse intre 5 lei si 45 lei (in functie de editura, oferta speciala sau autor).Un ghid de calatorie varia intre 10 si 25 de lei (in functie de editura) iar un atlas sau album de arta scadea, cu reducerea cea mai mare, de la 200 lei la 78 lei.

Eu m.am ales cu doua volume: "Domnia cantitatii si semnele vremurilor" - Rene Guenon, editura Humanitas (9.9 lei) si nesperatul "Scaramouche" - Rafael Sabatini, editura Corint (doar 5 lei).In plus, am purtat o discutie interesanta despre salvarea broastelor testoase, refuzarea pungilor de plastic (oferite la fiecare carte) si motivul pentru care doresc sa cumpar sacosa de panza .(Sacaosa de panza Kilipirim - 4lei)

La etaj, targul de antichitati si numismatica nu era la fel de populat ca si cel de carti, dar oferea o gama destul de variata doritorilor de argint si monede.

Doua standuri nu prea isi gaseau locul la acest targ, dar ii felicit pe posesori pentru dorinta de a practica marketing asociat : un stand de ciocolata si unul de cafea si ceai.

Sper sa mai ajung la targ macar o data pana pe 21 martie, pentru a mai petrece cateva ore bune in compania cartilor.

De unde iti cumperi carti in general?Conteaza pretul atunci cand vrei sa faci o achizitie?

[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors