The universe of my imaginationAmerica e o natiune ce a avut intodeauna nevoie de eroi.Iar daca ei nu au existat, America a stiut sa ii inventeze.
Ai auzit de eroii Marvel? Cine nu?
X-man, Spider-man, Captain America, Daredevil, Hulk, Ghost Rider si multi altii, fac parte din istoria americana la fel de mult ca si Razboiul dintre Nord si Sud sau 11 Septembrie 2001.

Intodeauna am apreciat calitatea povestilor,modul in care personajele sunt create,ideologiile din spatele unor simple benzi desenate si puterea pe care aceste simple reviste o detin.

Cati dintre noi am citit "REPUBLICA" lui Platon si am retinut ideile sale?
Dar cati pot enumera cel putin trei villains (bad guys) din universul Marvel? Sau pot spune care sunt puterile lui Wolverine?

Benzile desenate si mai apoi desenele animate cu super.eroi, au transmis imediat mesajele de pace, egalitate, intelegere si lupta impotriva raului.Trebuie sa recunoastem ca nu e nevoie neaparat de filosofie pentru a transmite un mesaj profund.

Eu sunt recunoscatoare celor de la Marvel pentru ca au oferit eroi imaginatiei mele!

Asa ca va invit sa urmariti primul episod din seria X-Men(1992)- cele difuzate de Cartoonnetwork si Fox ...a long long time ago.
Enjoy!

[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors