Love Life




In fiecare zi viata ne surprinde.Bucurestiul ne surprinde! Fie ca e tipul din autobuzul 385, sau cat de bine te prinde noua tunosare, fie ca e hotararea de a nu mai fi considerata "blonda" sau o simpla iesire in oras cu fetele,TOATE reprezinta trairile noastre!
Nimic nu trebuie considerat fara rost, pentru ca toate au un scop.
O seara in clubul in care nu ai mai fost de multa vreme te poate scoate din starea de tristete in care intrasei.Daca ii ai alaturi pe prietenii tai cei mai buni, ajungi sa iti doresti ca noaptea sa nu se mai termine.
Am dansat iar fara reguli, mi.am invinetit bratul (era de astept),am baut destul si am primit o portie zdravana da fum in plamani (plus un pachet gratuit de tigari).
A fost o seara incendiara pe care am trait.o la maxim.Mi.am facut prieteni noi, i.am ajutat pe cei vechi sa se regaseasca si poate am dat si putina speranta.
Tot noaptea trecuta am realizat ca am nevoie sa inchid un capitol din viata mea, pentru a trece la cel nou.Dar pentru asta e nevoie de curaj si sustinere din partea celui de langa mine.

Nu se stie cat dureaza fericirea.Adevarul e ca nu imi pasa.Vad momente bune si atunci cand nu prea exista.Totul este sa iubesti viata, sa te iubesti pe tine,sa iubesti...
So "Love Life!"
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors