Case study - girl meets boy I



Avem urmatoarea situatie: fata intalneste baiat - fata place baiat - fata si baiatul formeaza un cuplu.

Sa spunem ca la inceput cei doi se inteleg bine, poate chiar foarte bine.Nu neaparat genul de cuplu care face totul impreuna; mai bine zis - genul care isi acorda destula incredere si libertate incat sa aiba atat viata PERSONALA cat si viata de cuplu.Prietenii mei, ai tai, ai nostrii.Iesirea cu fetele, iesirea baietilor, seri romantice impreuna.

Acum intervin doua idei diferite despre viata.Sa spunem ca e vorba de doua fete diferite, aflate in aceeasi situatie.

Prima, se gandeste ca tocmai si.a intalnit marea iubire.Cu toate ca pana acum, a mai spus asta ...aproape la fiecare relatie.Deja isi face planuri de lunga durata.Incepe sa vorbeasca la plural ("Noi mergem", "noi suntem bine",etc) si in maxim o luna stie ca se muta impreuna.
Incepe sa amane iesirile cu fetele, pentru ca merge cu "iubi" ("pisoias", "momotzel", etc) la filmul Sex and the City2.Iar la urmatoarea intalnire cu prietenele ei (probabil peste o luna - "a fost foarte ocupata" ) nu o va putea nimeni opri din monologul pe tema : "Iubirea noastra perfecta".

Cea de.a doua fata, o fire mai precauta, prefera sa nu isi faca planuri de lunga durata si i.a relatia ca pe un pas normal al vietii.Probabil ca si ea simte acelasi lucruri ca si prima fata, dar alege sa nu se exteriorizeze.Motive poate sa aiba destule : alte relatii esuate, dorinta mai mare de independenta, un alt punct de vedere asupra relatiilor inter-umane.Continua sa iasa cu fetele la filmele pentru fete, iar pe el sa il lase la bere cu baietii.Nu isi face planuri de lunga durata si prefera sa se bucure de moment.

Cu siguranta este o situatie tipica - jumatatea plina vs jumatatea goala a paharului.

Doua moduri diferite de a vedea lumea si relatiile din ea.Probabil suntem mai multi cei care ne regasim in modelele de mai sus.Oare trebuie sa le mai adaug ceva?

Va urma...

[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors