Gorillaz - On Melancholy Hill + lyricsGorillaz traiesc acum aventuri la limita in cautarea "plajei de plastic" (Plastic Beach- numele albumului no 3) in videoclipul noului lor single "On Melancholy Hill".
Si pentru ca melodia mi se potriveste atat de bine, acum a ajuns pe repeat.Poate reuseste sa ma scape de arsura asta :)).

Enjoy!Versuri :
Up on melancholy hill
there's a plastic tree
are you here with me?
just looking out on the day of another dream

where you can't get what you want
but you can get me
so let's set up and see her
cause you are my medicine
when you're close to me
when you're close to me

so call in the submarine
join the world, we'll go
does anybody know her?
if we're looking out on the day of another dream.

if you can't get what you want
then you can with me

up on melancholy hill
a manitee
just looking out for the day
when you're close to me
when you're close to me
when you're close to me
[Read More...]


Cum oamenii au distrus umanitateaAm stat mult sa ma gandesc ce voi scrie...Cat de dura sau cat de calma trebuie sa fiu tratand acest subiect.
Cineva mi.a spus ca suntem prea tineri ca sa ne pierdem idealismul si prea batrani ca sa pastram naivitatea.

Din pacate probabil eu sunt inca o persoana naiva - traiesc cu impresia ca toti oamenii sunt buni si drepti.Ca toti vrem sa ajutam, sa iubim si sa crestem impreuna.Cat de mult ma insel!

In lumea asta exista persoane rele.Atat de egoiste si trufase incat uita ca uneori viata este facuta pentru a fi traita la comun.Nu in lumile lor mici si inghesuite, pline de jucariile pe care nu le.au imparitit cand erau mici.Ci larg si deschis, alaturi de alti oameni.

Astfel de persoane le fac zile gri si celor mai puternici optimisti.Ca si cum ar polua aerul cu frustrarile lor tinute intr.o oala sub presiune.

L.E: poate Elena are dreptate.Nu sunt in postura de a judeca pe nimeni.Dar, uneori, atunci cand esti singur in camera si cu lumina stinsa, si tu te gandesti ca altii sunt nedrepti cu tine.Si tu iti imaginezi ca lumea trebuie sa fie mai buna.Iar daca una ca mine isi spune pasul cu voce tare (eh, in scris - dar te.ai prins de idee) si apoi societatea o obliga sa isi puna cenusa in cap - Am sa o fac si pe asta!

(Postat la nervi)


 [Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors