Clash of the Titans (2010) - review



Ieri am fost la Clash of the Titans impreuna cu twitteristii la intitiativa ChioChips #chioFilm. Merci Panduzu!

Iar azi, furand net de la sis, am reusit sa scriu si eu review.ul.

Sau mai bine spus : De ce sa nu vezi Clash of the Titans (2010).

1. Cu toate ca marile cinematografe anunta filmul ca unul 3D, vei avea surpriza de a constata ca cele mai multe scene de lupta sunt filmate tot in modul clasic.Ca o nota umoristica, genericul de final contine probabil cele mai multe imagini 3D (the rolling of the credits).

2. Stim din experienta ca producatorii si scenaristii au tendinta de a divaga de la clasicele povestiri mitologice, pentru a le face mai picante sau antrenante. Dar Clash of the Titans este atat de departe de sursa incat nici nu te miri cand vezi krakenul si Djinnii (creaturi din mitologia nordica, respectiv orientala).

3. Daca ai vazut Dune, LOTR, HellBoy II, Beowulf, Harry Potter si Avatar, nici nu merita sa te asezi la coada pentru bilete.Clash of the Titans are cate putin din toate: putine peisaje, putine decoruri, putin 3D, putine ferigi, putin mai multe poante si foarte putin CGI de calitate.

4.Daca esti fan sau macar ai auzit de Ray Harryhausen atunci nu te duce sa vezi remake.ul acesta!Originalul este mult mai bun!


5. Vulturii plesuvi nu traiesc in Grecia! Oricat de multe filme patriotice ajungem sa inghitim din partea americanilor, tot nu vom uita ca in mitologie vulturii nu erau asociati cu Zeus.!

Bonus: pentru cei care au avut, ca si mine, nelamuriri in privinta bufnitei mecanizate, ei bine, ea este un personaj de valoare in Clash of the Titans din 1981.
[Read More...]


Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors