Ceriza's playlist - Morcheeba



Aceasta sectiune o sa devina ...asa... un loc in care sa fac si putina educatie muzicala.
Morcheeba sunt o formatie britanica de trip hop, cu influente rock, rhythm and blues si pop.
Tradus, Morcheeba, inseamna "the way of marijuana."(mor = mijlocul drumului, cheeba = marijuana)
La vremea aparitiei primului lor album, genuri ca „downtempo”, „chill out” sau „trip-hop” erau, inca, mari necunoscute pentru publicul larg, facand din cei de la Morcheeba pioneri ai genului lor.

Discografie:

Studio albums:

* Who Can You Trust? 8 April 1996 (Indochina) (UK) / (Discovery Records) (U.S.)
* Big Calm 1998 (Sire)
* Fragments of Freedom 1 August 2000 (Sire)
* Charango 2 July 2002 (Warner Bros.)
* The Antidote 2005
* Dive Deep 2008 (Echo/PIAS)

Compilation albums and others:

* La Boule Noire (1998) (live)
* Back to Mine (2001)
* Parts of the Process (The Very Best Of Morcheeba) (2003) - #6 UK[1]
* The Platinum Collection (2005)
* Get Mashed (by Kool DJ Klear)

Si pentru ca tot ma tin de facultatea de marketing, iata si un citat dragut de-al celor de la Morcheeba:
"Remixing is about the marketing tail wagging the dog. We don't get involved in that because it's horrible and formulated, and for people who have no self-belief"

Iar la final ...
Enjoy:
Morcheeba - Gained The World



Responses

1 Respones to "Ceriza's playlist - Morcheeba"

valy spunea...

O seara frumoasa iti doresc!


25 mai 2009, 21:43

Awesome posts

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors