Childhood Memories
Traim intr.o lume atat de agitata incat rareori ne aducem aminte de lucrurile bune din viata.

Pentru ca sunt racita am avut o saptamana de stat in casa...si cand spun stat, chiar ma refer la statul in varful patului cu o cana de ceai.Si cum aveam ceva timp de omorat...am terminat toate episoadele din How I met your mother si cam tot ce a aparut nou din House, Heroes, Lie to me, Grey's anatomy, Glee si Vampire Diaries (nu glumeam cand spuneam MUUULT timp).

Apoi am inceput sa fac ordine in dulapul cu poze.Nu intreba de ce tocmai acolo.Nu era nici pe departe cel mai murdar loc din casa.Dar simteam nevoia de a retrai momente placute...

Copilaria mea a fost frumoasa daca te uiti la poze.Se spune ca ele surprind doar momentele placute.Nimeni nu are poze de cand plangea, sau de cand se certa.
Pozele mint atat de frumos, ca uneori, cu cat inaintezi in varsta, incepi sa crezi povestile pe care ele le spun.

Dar mi.am dat seama ca exista si momente placute, pe care nimeni nu le.a fotografiat.

Daca ar fi sa aleg una din amintirile cele mai frumoase din copilarie, as alege mesele alaturi de familie, in sufragerie, sambata dimineata.Ne uitam la Columbo si mancam polonezi.Eram fericita atunci.Si mama si tata si sis erau langa mine...

Unde au disparut acele zile frumoase?E gresit sa le vreau inapoi?

Care este cea mai frumoasa amintire din copilaria ta?


Te.ar mai interesa: Ceriza's playlist - Fun House


Responses

4 Respones to "Childhood Memories"

Anonim spunea...

Ai uitat pozele din liceu in care dormeam pe banci :D


16 octombrie 2009, 14:37
Gem spunea...

nu realizez acum care este cea mai frumoasa amintire, dar un singur lucru stiu, k sunt de doua feluri amintirile frumoase si linistite, si amintirile care la momentul respectiv mi se pareau clipe de cosmar sau jenante iar care acum ori ma amuza ori ma face sa imi spun: "Frate, ce putea sa imi treaca prin minte!" si sa zic asa de genul de momente de care imi aduc aminte, cand veneam de la scoala si era toamna si plua sau iarna si ningea, afara era frig si cand intram in casa era cald si bine,la fel ca u, cinele cu familia, si apoi ne bagam in pat la caldurik deoarece ink mai simteam fiorii reci in corp si stateam toata familia si ne uitam la tv cu toate k nu eram cu totii foarte atrasi dar era dragut.


16 octombrie 2009, 14:48
Anonim spunea...

E normal sa idealizezi un trecut sigur, cunoscut, in care nu se shcimba nimic si nu e nimic gresit in a-l vrea inapoi. Insa si astazi va fi pentru maine o noua sursa de amintiri. Mai bine, asadar, decat sa vrei inapoi...e sa vrei sa fii cu tot sufletul AICI, ASTAZI, ACUM.

Viata e o inghetata! Daca te uiti la soare, n-o s-o vezi cand se topeste!


16 octombrie 2009, 19:17
Blindius spunea...

Una dintre cele mai frumoase amintiri ar fi cand "colectam" cadoul de sub pom in dimineata de 25 decembrie.


17 octombrie 2009, 16:24

Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors