De Sarbatori trebuie sa iubesti!Traiesc cu impresia ca oamenii nu mai stiu sa fie buni.Nu ma intelege gresit, si eu am vazut cum dau bani cersetorilor sau cum din cand in cand mai ajuta clasica bunicutza sa urce in autobuz.Eu vorbesc de acel sentiment, care te cuprinde si iti incalzeste sufletul.Sa faci ceva pentru altul, chiar daca asta inseamna sa deviezi de la rutina.Sa ajuti, fara sa te gandesti ca vei primii inapoi.

Nici macar iubirea nu mai e ce a fost.Astazi, trebuie sa iubesti exponential.Nu se poate sa traiesti sentimente mai profunde decat partenerul.Nu e voie sa mai visezi la ceea ce nu poti avea.Trebuie sa fii practic, sa dai doar cat primesti, sa nu te visezi pe vremea trubadurilor si a domnitelor.

De Craciun oamenii au tendinta sa creada ca iubesc mai mult.Doar fac cadouri familiei si prietenilor.Fac cadouri chiar si celor cu care nu se inteleg extraordinar (seful e primul pe lista).Dar, cate din acestea sunt date din obligatie? Cate cadouri date sunt evaluate exponential cu cele primite?Mai sunt cadourile din suflet?

O prietena buna nu respecta traditia cadourilor de Craciun.Imi spune de fiecare data ca nu e nevoie de o sarbatoare pentru a face un cadou.De multe ori ma gandesc daca nu cumva are dreptate.

M.am hotarat!Craciunul acesta eu o sa iubesc.O sa fac cadouri din inima.O sa colind, chiar daca nu am voce.O sa colind cu sufletul.Si nu pentru ca asa trebuie, ci pentru ca asa vreau si simt.

De Sarbatori ai un motiv in plus sa iubesti?


Responses

1 Respones to "De Sarbatori trebuie sa iubesti!"

AnkhRA spunea...

Stii ce magandeam in timp ce citeam ultimul tau post?! Mey...sunt bune si sarbatorile astea la ceva, daca exista macar un moment cat de scurt cand o mare parte din omenire se simte mai buna, mai constienta de ce inseamna a fi om..atunci..merita sarbatorit momentul. Desigur..nu mai spunem ca nu e vorba de "sarbatori", ci despre Nasterea Doamnului, care NU E CRACIUN, NU E BRAD, NU E DARUIT DE CADOURI, NU GLOBURI SI NICI FUNDITZE..! E pacat ca am inceput sa confundam momentele cand ar trebui sa ne gandim la eternitate si Dumnezeu(oricare ar fi acela) cu cele in care ne gandim tot la NOI SI LA CE NE TREBUIE, LA CE N-AM FACUT, LA CE NE-AM DORI..etc.
Tu.., suflet pierdut..prin asternut.. nici in momentul asta atat de scurt din an nu-ti gasesti timp pentru ceea ce e cu adevarat important..?!?


22 decembrie 2009, 21:18

Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors