Departe de barlogAfara zapada straluceste de la atat soare.In barlog, podeaua rece ma face sa imi ascund picioarele in niste papuci roz pufosi.Mi.am facut un obicei sa ma trezesc si sa verific telefoanele.Am doua apeluri de la mama: probabil se intreaba cand ajung acasa.Arunc patura la loc peste somnorosii din pat si ma indrept catre bucatarie...
Cafeaua e intodeauna un stimulent perfect pentru diminetile reci.Stam in bucatarie si ne gandim cat de frumoase au fost aceste ultime zile.Pentru mine e ca si cum am facut o pauza, bine-meritata, de la propria.mi viata.

Acum am plecat toti la treburile noastre dar barlogul a ramas, pentru alti prieteni doritori de fericire.Pentru ca orice casa poate sa devina un barlog: un loc cald si primitor, un Vegas fara limite, un spatiu pentru invatat dar, mai ales, un mediu al prieteniei.

Departe de barlog, revin la viata mea care, in ultima vreme, nu este cea mai buna.In timpul sesiunii, bunicul meu a murit...Iar acum, cand examenele s.au terminat, tristetea ma cuprinde din nou.Sper sa ma pot mentine ocupata.Pe moment pare cel mai bun remediu.

Ma duc la bucatarie sa imi fac o cafea...poate daca inchid ochii, ma trezesc iar in barlog....

Responses

7 Respones to "Departe de barlog"

robert spunea...

E cam "off-topic" ce o scriu eu aici, dar nu ma pot abtine... poti sa stergi comentariul meu daca vrei.
Ideea e ca am prins cateva chestii foarte intersante de pe blogul tau... am sa le aplic si la mine.
Multam!


8 februarie 2010, 20:36
Cerise Delacroix spunea...

imi pare bine ca te.am putut ajuta :)


8 februarie 2010, 21:31
Gem spunea...

Iti lipseste viatza de student:)), eu de cand am ajuns acasa nu am facut nimic altceva decat sa dorm si sa ma plictisesc..... s-a cunoscut treaba cu noaptea:))


9 februarie 2010, 11:53
AnkhRA spunea...

Iesi din barlog, ursule!! Da piept si cu iarna si cu viata si..nu-ti mai face atatea probleme ca vine si primavara! Viata e o succesiune de primaveri si ierni....ce poti sa faci?! Doar sa traiesti!
PS: Ehh..hai ca sunt buna la metafore..ehh?
:P


9 februarie 2010, 21:28
Cerise Delacroix spunea...

@ AnkhRA : apropo de iesit din barlog...tu imi dai mie lectii? :P


10 februarie 2010, 16:57
AnkhRA spunea...

Hey.hey..diferenta e ca la mine nu e barlog..e locul in care dormi dupa ce vii de la munca si/sau scoala. Si..nu dau lectii..doar un mic sfat! In plus..era o metafora (iti mai amintesti c e aia..nu?.. :))


10 februarie 2010, 19:01
Lucia spunea...

Ieşiţi afară din bârlog, ieşiţi la plimbare de e soare sau frig, contopiţi-vă energiile cu cele ale pământului şi ale celorlaţi, respiraţi viaţă!
Numai bine!


19 februarie 2010, 15:23

Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors