VIDEO Revoluţia din MoldovaComunităţile de "internauţi" au luat cu asalt forumurile de discuţie şi reţelele sociale. Revolta de stradă din Moldova este relatată pe larg de oameni din Chişinău care povestesc de la faţa locului evenimentele care se petrec în centrul capitalei din Moldova. Televiziunile de peste Prut şi reţelele de tele-comunicaţie sunt toate blocate.

Twitter, Facebook şi site-urile de content multimedia Youtube şi Flickr sunt pline de relatări şi de imagini postate de oamenii din Chişinău.

Manifestanţii şi-au dat întâlnire în centru prin sms-uri şi mesaje postate pe internet. Informaţiile şi imaginile din lumea virtuală au un impact deosebit. Accesul neîngrădit la informaţie face ca utilizatori de pe întreg Mapamondul să poată urmări în direct ce se întâmplă în Republica Moldova.

Un site cunoscut din Republica Moldova, www.unimedia.md, nu mai poate fi accesat. Platforma Flickr este plină de imagini postate de redactorii paginii de internet şi care sunt comentate de utilizatori.

Pe Youtube, ziarişti din Moldova, dar şi locuitori din Chişinău, încarca imagini pe Youtube aproape în timp real cu demonstranţii, filmate de la faţa locului.

[sursa: Adevarul.ro]
Responses

0 Respones to "VIDEO Revoluţia din Moldova"

Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors