Targ pentru o viata sanatoasa - editia a IV-a






Ieri am vizitat Targul pentru o viata sanatoasa, ce are loc in curtea Palatului Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti), pana pe data de 20 decembrie.

Cu toate ca afara era destul de frig, iar ninsoarea nu dadea semne ca ar vrea sa se opreasca, cumparatorii se inghesuiau in jurul masutelor pline cu bunatati:  miere, magiun, branza, produse din carne (traditionale sarbatorilor de iarna ), ulei, paine, placinte si sucuri naturale.Toate putin ninse , dar numai bune de degustat.
Preturile mai mici decat in piete (preturi de producatori) si vanzatorii extrem de amabili.
Recomand din suflet branza cu chimen si cascavalul afumat, iar pentru carnivori, toba si lebarul .

Daca vrei sa iti traiesti viata cat mai sanatos, poti da o raita si prin holul muzeului, unde targul s-a extins.Acolo vei putea cumpara produse cosmetice naturale si BIO (creme, uleiuri de corp, masti de fata, parfumuri, sapunuri), produse de curatare naturale si BIO (detergenti de vase, detergenti de imbracaminte), vopseluri naturale si BIO dar si accesorii pentru imbracaminte (hand-made).

In plus, continua campania de informare privind Turburarile in alimentatie, ce ofera recomandari practice asupra modului de alimentatie, mai ales in preajma sarbatorilor.

Programul targului este intre 10.00- 20.00.
Intrarea este libera.

Merita sa treci pe acolo, mai ales daca iti plac specialitatile culinare romanesti.


Responses

0 Respones to "Targ pentru o viata sanatoasa - editia a IV-a"

Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors