SEO, movies and other dietsHello world!
Stiu, probabil credeati ca am parasit de mult lumea blogarilor.Sau ca m.am mutat pe Tumblr definitiv.Eh, iata aici dovada si explicatia acestei indelungate lipse..

Pentru a putea scrie posturi cu pasiune, despre ceea ce imi face cu adevarat placere, am nevoie de inspiratie.Iar cum inspiratia nu crestea in copaci, ultimadata cand aveau frunze, nu am gasit temele suficient de interesante pentru a putea posta.Concluzie - nu am postat.

In plus, m.am angajat (si asta in noiembrie!).
Daca ultima data discutam despre cat de greu este pentru un tanar absolvent sa isi gaseasca de munca, de acum inainte voi discuta despre ce inseamna locul ideal.Pentru mine a durat patru luni si jumatate sa gasesc acest loc.Sunt cat se poate de fericita ca primul meu contract de munca a fost incheiat cu o firma atat de serioasa.
Dar mai mult decat firma, colectivul este cel care ma face sa imi doresc sa ma trezesc in fiecare dimineata la 7.
Adauga la asta un nou domeniu de interes - SEO si e clar: I'm hooked!

Timpul liber, if any, il tot petrec citind si urmarind filme.Ce ziceti sa reinauguram programul Orange film? Eu si Teo am inceput de luna asta.Va invitam cu placere pe toti in Plaza, miercuri.
Recomand Black Swan, The Tourist, Life as we know it, Never let me go sau revederea unor filme vechi - initiativa lui Pandutzu.
In plus, daca ai timp sa citesti, incearca The memoires of a gheisa (varianta in engleza).

Viata va ramane intodeauna plina de surprize si intorsaturi de situatie.Ne va duce mai departe decat am visat in copilarie, mai sus decat am sperat in adolescenta si cu siguranta mai rapid decat ne.am dori ca adulti.
Un sfat de la un om care de saptamana asta trece la regim, savureaza viata! Nu iti lasa corpul sa se degradeze dar nu uita nici de suflet.
Hraneste.le corect pe amandoua!(cu putina prajitura cu visine facuta de mine!)
Incepe de azi!

Tu ce ai facut in ultima vreme?


Responses

1 Respones to "SEO, movies and other diets"

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!


25 mai 2011, 22:40

Awesome posts

Blog Archive

Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors